“Siap Buat ‘Pr4nk’”, Pelajar ‘0versea’ Dapat Kej0tan Kek Hari Jadi Dari ‘Fr0ntliner’

Pelajar dari luar negara pulang ke tanah air akan menjalini prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan oleh MKN, KKM dan NADMA seperti menjalani saringan kesihatan di pintu masuk antarabangsa negara.

Mereka ini juga perlu menjalani kuarantin selama 14 hari di pusat-pusat kuarantin yang telah ditetapkan, serta mematuhi arahan selanjutnya yang dikeluarkan oleh pihak petugas kesihatan.

Kejutan hari jadi daripada frontliners!

Di laman Facebook milik Medic Mesir berkongsikan satu perkongsian menarik mengenai salah seorang pelajar mereka yang sedang berkuarantin menerima kejutan kek pemberian para petugas kesihatan yang bertugas.

Wow! Siap buat prank!

Lebih menariknya, kejutan hari lahir ini disertakan dengan gurauan terhadap pelajar itu dan mengatakan dia bakal ditangkap oleh PDRM kerana merayau-rayau di sekitar hotel (pusat kuarantin).

Berbangga jadi rakyat Malaysia!

Terima kasih frontliners!

Pelajar ini turut berkongsikan kejadian terbabit menerusi laman Facebook miliknya dan memuat naik gambar sepotong kek pemberian para frontliner.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita

Sumber: Medic Mesir.

PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Siap Buat ‘Pr4nk’”, Pelajar ‘0versea’ Dapat Kej0tan Kek Hari Jadi Dari ‘Fr0ntliner’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*