“Video Uqasha Senrose Ketika Mar4h Tular,” Ramai Boleh ‘Relate’

Saat mahu mengecas telefon pintar dan pengecasnya pula tiba-tiba hilang memang boleh mendatangkan kemarahan. Lebih-lebih lagi jika ada adik beradik yang jenis suka meminjam pengecas telefon tanpa memberitahu.

Ini yang dialami oleh pelakon cantik, Uqasha Senrose baru-baru ini. Gara-gara pengecas telefon pintar miliknya hilang, video Uqasha Senrose ‘mengamuk’ menjadi tular di sosial media.

Manakan tidak dalam video itu memang nampak Uqasha Senrose garang betul bertanyakan siapa yang mengambil pengecas telefon pintar miliknya. Seram!

Berikut adalah video yang Uqasha Senrose ketika marah yang dikongsikan menerusi laman Instagram Uqashamiming:

 

View this post on Instagram

 

Marah sangat tu usha 😂 lemah jantung charger tu #uqashasenrose #alongramada

A post shared by Uqasha Senrose (@uqashamiming) on

Memang nampak marah betul tu, jangan main-main! Video tersebut telah meraih lebih 326 ribu tontonan dan lebih 13 ribu likes. Malah video tersebut turut dikongsi semula oleh Instagram Hot Fm dan meraih lebih 119 ribu tontonan.

Rata-rata netizen yang menonton rakaman Uqasha Senrose ketika marah itu turut boleh kaitkan situasi yang dilalui Uqasha Senrose ini dan mengakui boleh berang biarpun hanya disebabkan oleh pengecas telefon pintar. Berikut antara reaksi netizen yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Boleh tergolek jatuh katil kalau tengah tido”

“Stress weh hilang charger”

“Tak tau la kenapa nak ulang banyak kali”

Sementara itu, berikut antara kisah kelakar dari sosial media yang pernah kami paparkan sebelum ini. Memang boleh berdekah!

Be the first to comment on "“Video Uqasha Senrose Ketika Mar4h Tular,” Ramai Boleh ‘Relate’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*