“Jangan Svkahati Ded4h Alamat Atau Nama” Individu K0ngsi 0rang Hantar ‘Santav’ Gvna P0s

Orang yang ada hasad dengki atau dendam ni memang menakutkan dari segala hantu yang pernah wujud. Mana taknya, dorang akan fikirkan 1001 cara macam mana nak kenakan seseorang tu sampai ada yang hilang nyawa.

Baru-baru ni, seorang individu ada kongsikan pengalaman yang berlaku padanya ketika awal puasa haritu di media sosial.

Menurut individu ini, dia telah menerima satu parcel yang dihantar ke alamat rumahnya. Tapi apa yang pelik, dia tak ada pula pesan apa-apa barang, lepastu pula nama dan alamat orang hantar barang tu tak jelas dan macam merapu. Cuba korang baca apa yang jadi dekat lelaki ni lepas dia buka parcel tu…

Netizen turut kongsikan, selain pos, ramai juga orang yang pernah kena pukau melalui telefon…

Allahu, seram jugak kalau jadi macam ni dekat kita. Lepas ni kalau dapat apa-apa parcel yang tak tahu dari siapa tu, janganlah main bukak je ya…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita

Sumber : LM

PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Jangan Svkahati Ded4h Alamat Atau Nama” Individu K0ngsi 0rang Hantar ‘Santav’ Gvna P0s"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*