“Putera Terkaya Dalam Sejarah” Ini Ciri-ciri Cal0n Isteri Yang Dikehend4ki Oleh Putera Abdul Mateen

Putera Abdul Mateen yang menyambut hari kelahirannya yang ke 29 semalam merupakan seorang putera raja Brunei. Putera Raja terkaya dalam sejarah ini adalah anak lelaki ke 10 daripada 12 orang adik beradik (5 putera 7 puteri).

Mendapat pendidikan dari Royal Military Academy Sandhurst 2014, Putera raja Brunei ini bukan sahaja kacak dan berharta, malah beliau juga adalah seorang anak raja yang berpendidikan tinggi.

Terkenal sebagai putera raja yang mencintai sukan Polo, Aircraft dan juga meminati alam semulajadi, Si putera juga meluahkan hajat untuk mencari calon isteri yang mempunyai minat kepada alam semulajadi sepertinya! Justeru, beliau akan membawa isterinya bersama setiap pengembaraannya nanti!

Putera Abdul Mateen tinggal di istana mewah Brunei yang dikatakan mempunyai sebanyak 1877 buah bilik yang bertahtahkan emas, berlian dan perak! Putera kacak ini juga mempunyai 50 buah mercedes Benz, 66 buah Ferrari, 20 Bentley, 20 BNW, 17 JAGUAR, 15 PORSCHE, 10 Rolls Royce dan 3 buah Lamborghini.

Pada ulangtahunnya baru baru ini, keluarga nya sudah mula meluahkan hasrat mereka untuk mencari calon isteri untuk si putera memandangkan usia putera yang telah pun memasuki fasa yang sesuai untuk berumah tangga. Wah, gerangan siapakah yang bertuah menikahi putera raja terkaya dalam sejarah ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita

Sumber : Facebook Mandaon News Services/Berita Stedy Press

PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments on "“Putera Terkaya Dalam Sejarah” Ini Ciri-ciri Cal0n Isteri Yang Dikehend4ki Oleh Putera Abdul Mateen"

  1. tinie matius | 08/23/2020 at 7:06 am | Reply

    waaa…saya suka alam semulajadi..tetapi susah untuk berjalan2….kalau boleh hiking d tmpt yang ada..

  2. Minat yang luar biasa.sebab Jarang2 orang mencintai alam semula jadi. Teruskan usaha 👏💪💪💪

Leave a comment

Your email address will not be published.


*