Mak4n K3k Samp4i Hil4ng G1g1 ;L4wak Zizan Razak Revi3w K3k Sherry Al H4d4d

Pelawak dan pelakon terkenal Zizan Razak yang tidak pernah jemv menghibvrkan orang ramai dengan lawak-lawaknya yang boleh membuatkan kita ketawa sehingga pec4h pervt.

Zizan merupakan an4k jati Terengganu ini ser1ng menjadi bvalan netizen.Kerana dek usi4nya yg semakin m3ningkat,jod0h masih belvm tiba.

Tetapi,bukan itu yang mahu disentvh. Semalam di laman instagram Zizan terdapat satu vide0 yang sangat men4rik perhatian para peminat Zizan.

L4W4K LEVEL PHD. PEC4H D0WHHHH!!! HAHAHAHAHA. Korang tlg tgk si @sherry_alhadad ni nak suruh Zizan buat review kek dia tapi..!!!! Hah korang tgk lah sendiri..

Menjengah ke ruangan komen rata-rata netizen terhibvr dan gel4k dengan lawak zizan itu disertakan lagi dengan svara gel4k sherry yang berdek4h-dek4h tu.

“gel4k tu”

“part gig1 dia hit4m”

“sed4p sampai pat4h gig1 tuh”

Sumber : Instagram zizanrazak869  by Media Kita

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita

PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Mak4n K3k Samp4i Hil4ng G1g1 ;L4wak Zizan Razak Revi3w K3k Sherry Al H4d4d"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*