“Stoking Berlvbang, Sp3nder Terk0yak..,” ; Jozlynn K0ngsi Gel4gat Anak Kedvanya Sodiq

Siapa yang tidak kenal dengan pasangan pelawak dan pelakon yang terkenal ini, Johan dan Ozlyn.

Hari ini tular satu video yang dimuat naik oleh akaun bersama Jozlynnhanania di laman sosial instagramnya berkenaan perangai anak lelakinya yang menghiburkan itu.

Setiap anak ni pasti punya watak berbeza, begitu juga salah seorang anak mereka ini. Perkongsian mereka dimana anak keduanya Sodiq yang sangat cermat dimana sering memakai stokin berlubang, spender terkoyak.

Mmg setiap anak tu lain2 karakter dia kan.. contoh sodiq.. pakaian luar slalu nak smart.. handsome.. tp cer tgk spender.. stokinšŸ˜« mesti berlobang!! Kalau kt umah baju yg dh sendat, lobang sana lobang sini seluar.. dia akan pakai tanpa segan.. bila tanya kenapa mcm ni sodiq? Jawapan dia .. ni yg selesa.. salah ke? šŸ˜‚šŸ™„ bak kata papa dia.. sodiq ko ni muka jek ensem.. pakaian ikut dan jek.. dia trus sengeh mcm kerang busuk.. dia ni kalau part pakaian mmg x kisah.. part makan x suka pedas.. tp kalau mak dia suap.. dia telan jugakšŸ¤Ŗ.. anak2 korg mcm ni ke?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

Menjengah ke ruangan komen rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Sodiq itu tak kurang juga ada yang berkongsi kisah sama dengan Sodiq itu.

“Kita geng..opsss”

“ni paling hensem..,”

“anak mak cik pun cam tu gak”

Sumber : Instagram JozlynnhananiaĀ by Media Kita

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di PageĀ @Media Kita

PERHATIAN:Ā PihakĀ Media KitaĀ tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. PihakĀ Media KitaĀ juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Stoking Berlvbang, Sp3nder Terk0yak..,” ; Jozlynn K0ngsi Gel4gat Anak Kedvanya Sodiq"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*