Nek4d Red4h Banj1r, D3mi PS5 Bvat Anknya

Seorang YouTuber di Ciledug, Tangerang, Jawa Indonesia sanggvp mer3dah b4nj1r demi mem1liki permainan vide0 Playstation 5 (PS5) untuk dih4d1ahkan kepada ank per3mpvannya.

Seorang Youtuber yang dikenali sebagai Wasa mendapat perh4t1an warg4 maya apabila v1ral gambar beliau membawa PS5 sambil mer3dah banjir. Wasa did4pati membeli PS5 tersebut untuk ank perempvannya yang bernama Zee.

Walau bagaimanapun, Wasa menyatakan bahawa dia tidak meny4ngka perk0ngsian gambar dan video beliau meredah banjir sambil membawa PS5 boleh tvlar di laman s0si4l sehingga kini.

Menurut lap0ran daripada Tribunnews, kejadian ini berlaku pada sabtu yang lalu selepas kawasan perumahan di Ciledug dil4nda b4njir yang teruk.

Saya mahu mengembirakan ank perempvan saya. Dia sdh lama mennti PS5 ini. Lagipun harganya tidak mah4l iaitu Rp8.8 jvta (RM2,523) shja. Saya pasti dengan hrg sed3mikian, pasti ramai yang sanggvp red4h b4njir untuk mendap4tkan PS5 idaman mereka,

Menurut Wasa, beliau berasa lega dengan harga PS5 yang tidak begitu m4hal dan dengan harga yang sebegitu, beliau berasa lagi sanggvp untuk mer3dah bnj1r demi PS5 tersebut.

Selain itu, Wasa turut menyatakan bahawa beliau sudah menmph PS5 tersebut sejak hari jumaat namun PS5 tersebut boleh di4mbil pada hari sabtu. Disebabkan itu, Wasa terpksa mer3dah bnjir walaupun jalan untuk ke tempat peng4mbilan PS5 tersebut telah ditengg3lam1 air.

Walau bagaimanapun, PS5 tersebut berjaya dibawa pulang kepada ank perempvannya walaupun terp4ksa mered4h bnjir yang belvm survt.

Sumber : oh bulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita

PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Nek4d Red4h Banj1r, D3mi PS5 Bvat Anknya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*