Pelakon Fattah Amin akui teruja untuk berpindah ke rumah baru.
Menurut Fattah lebih teruja lagi dia sendiri tidak pasti bagaimana keadaan rumahnya itu.
“Saya tengah ‘packing’ barang ni bawa baju dan apa yang patut.
“Dalam teruja tu, nervous juga kerana tak tahu bagaimana keadaan rumah The House nanti,” katanya.
Fattah mendedahkan perkara tersebut di dalam program realiti The House musim keempat (The House 4) episod 1 yang pernah bersiaran pada tahun 2017.
The House 4 menyaksikan gelagat serta keletah lucu yang mencuit hati dari Fattah Amin dan Alvin Chong yang disatukan selama lebih kurang seminggu dalam sebuah rumah.
Sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), ini Astro Gempak akan menayangkan kembali siri realiti The House dari semua musim untuk mengisi masa lapang anda di rumah!
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita
Sumber : gempak
PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.
Be the first to comment on "“Saya Tengah Packlng Apa Yang Patut…”Fattah Amin Pindah Rumah"