Semalam kerajaan memberi kelonggaran dimana ketua keluarga boleh membawa seorang ahli rumah sekiranya keluar membeli barangan keperluan sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) Fasa 4.
Perkara tersebut disambut baik oleh rakyat termasuk selebriti, Nora Danish yang berkongsi rasa gembira kerana dapat keluar setelah berminggu-minggu duduk di rumah.
Menerusi laman Instagram, selebriti berusia 38 tahun itu kelihatan teruja dimana dalam perjalanan bagi membeli barangan dapur bersama suaminya Nedim Nazri.
“Bila kerajaan dah bagi kelonggaran boleh keluar berdua. Ya Allah seronoknya rasa walaupun beli barang dapur. Terima kasih Perdana Menteri,” tulisnya.
Nora juga tampil mengenakan selendang dan jubah serba hitam yang selalunya dipakai untuk pergi ke masjid atau ketika majlis berbuka puasa.
Pakai jubah beli barang2 pun ‘on’!
Rata-rata warganet mengakui seronok dan ‘lega’ apabila mendapat kelonggaran bagi keluar rumah berdua selain meminta Nora untuk menjaga diri dan keselamatan.
Seronok kan!
Jaga keselamatan!
Puas hati boleh bersiap keluar rumah
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita
Sumber : Nora Danish
PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.
Be the first to comment on "“Ser0nok Dah B0leh Kelu0r Berdva,” Nora Danish Ucap Terima Kasih Pada PM"