Genap dua tahun rumah diserrbu pihak polis, anak kepada bekas Perdana Menteri, Nooryana Najwa Najib mengimbau kembali peristiwa saat mereka diuji. Memuat naik tiga keping gambar ketika malam kejadian, Nooryana kongsi keadaan menyedihkan bapa tertidur di bilik zaman kanak-kanaknya yang sudah tidak digunakan selama 10 tahun.
Ini semua ujian Allah
Imbas kembali kejadian dua tahun lepas, Yana memberitahu polis datang ke rumah dan meminta kerjasama bapanya untuk menjawab beberapa soalan berkaitan 1M.DB. Tanpa berselindung dan beri kerjasama sepenuhnya, bapanya menjemput mereka masuk. Walau bagaimanapun, p0lis bertindak menyerrbu rumah.
Gambar pertama adalah di mana p0lis masuk ke bilik bapa. Gambar kedua adalah ibunya, Datin Rosmah yang keletihan dan berehat disamping bapanya. Walaupun penat dan terkejut, bapanya masih mampu tersenyum pada jam 3 pagi. Gambar ketiga adalah sehari selepas kejadian di mana Ashman tidak menjumpai bapa walaupun sudah mencarinya di tempat biasa -bilik tidur, bilik membaca dan ruang tamu. Rupa-rupanya bapa sedang tidur di sebuah bilik sewaktu Nooryana kecil, bilik itu terletak di hujung lorong di tingkat atas.
Katanya lagi, sudah lebih 10 tahun bilik tersebut tidak digunakan. Bilik tersebut dipenuhi buku-buku lama, poster selebriti dan kotak-kotak permainan zaman kanak-kanaknya.
Melihat bapanya menyelinap masuk di sebalik kotak-kotak hanya untuk mendapatkan rehat membuatkan Nooryana seb4k. Bayangkan bapa tidak dapat melelapkan mata selepas melihat polis menyerrbu bilik seperti seorang penjen4yah, bilik anak adalah tempat paling selamat buatnya. Namun, mereka menganggap ini adalah ujian dan bersabar tanpa mengalah.
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita
Sumber : Yana Najib/ Tube Viral Press
PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.
Be the first to comment on "“Genap 2 Tahun Rumah Dikej0tkan Dengan Perkara Yang Tidak Disngka,” Anak Thr0wback Najib Pernah ‘H1lang’ Dalam Rumah"