STESEN Suria FM memandang serius k3s bek4s pekerja saluran radio itu yang did4kwa m3nyamar sebagai Setiausaha Polit1k di Kementerian Kerja Raya (KKR), atas tujuan pen1puan.
Pengurus Kanan Suria FM, Roslinda Abd Majid atau lebih dikenali DJ Lin berkata segala aktiviti membabitkan pemuda tersebut tiada kaitan dengan stesen radio berkenaan dan individu itu tidak lagi berkhidmat bersama Suria FM.
“Adalah dimaklumkan bahawa individu yang bernama Abdul Al Haffiz Bin Abdul Aziz sudah tidak lagi berkhidmat untuk Suria FM sejak 15 April 2020.
“Kesemua aktiviti, perbuatan atau tindakan yang dilakukan oleh individu terbabit sama ada melibatkan atau tidak melibatkan nama Suria FM adalah sama sekali di luar pengetahuan pihak Suria FM,” katanya.
Baru-baru beberapa portal berita melaporkan mengenai pen1puan seorang lelaki yang menyamar sebagai Setiausaha Polit1k KKR.
Tular k3s pen1puan seorang lelaki yang meny4mar sebagai Setiausaha Polit1k sebuah kementerian.
Menerusi kenyataan di laman Twitter, KKR meminta orang ramai berhati-hati selepas pihak mereka menerima aduan berka1tan k3s pen1puan membabitkan individu berkenaan.
Dalam pada itu, DJ Lin meminta orang ramai tidak lagi mengaitkan nama Suria FM dalam isu tersebut dan jika terdapat sebarang keraguan bolehlah menghubungi talian rasmi mereka.
“Oleh yang demikian, diharapkan orang ramai tidak lagi mengaitkan individu terbabit dengan stesen radio Suria FM.
“Bagi mengelak sebarang keraguan atau ingin melaporkan aktiviti penipuan yang disyaki melibatkan Suria FM, sila hubungi kami di saluran komunikasi rasmi,” ujarnya.
Untuk makluman, individu terbabit pernah bertugas sebagai penyampai segmen hujung minggu di Suria FM beberapa tahun lalu.
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!MK
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Media Kita
Sumber : mStar
PERHATIAN: Pihak Media Kita tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Media Kita juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.
Be the first to comment on "“Bekas Pekerja Meny4mar Setiausaha Polit1k KKR” Suria FM Minta 0rang Ramai Hati-hati, Tidak Kaitkan Dengan Stesen Itu"